BEMUTATKOZÁS

1997-ben lettem fotográfus az analóg korszak csúcsán, dolgoztam expresszlaborban, rengeteg emberrel találkozva, képeiket kidolgozva, belelátva örömeikbe, bánataikba, legféltettebb titkaikba, teljes diszkréció mellett.

Ekkor fotóztam első esküvői sorozatomat és azóta csak ezzel foglalkozom. Húsz éve.

Matyó vagyok, szülővárosom Mezőkövesd és bár éltem Londonban is, de egy vidéki gyerek itthon boldog igazán és én itt szerettem volna családot alapítani, egzisztenciát teremteni.

Búvároktató lettem, hobbim és szenvedélyem a tenger, megfertőztem vele feleségemet és kislányunkat is, évi megérdemelt nyaralásunkat is ehhez kötjük.

Több száz esküvőn lehettem szemlélője és megörökítője boldog párok nagy napjának, ez annyi motivációt ad még mindig, hogy elképzelni sem tudom már enélkül a mindennapjaimat.

Szívesen utazom, mindegy, hová szólít a munka, örömmel megyek, nincsenek földrajzi korlátok.

Egyedül dolgozom, türelemmel, empátiával, állandóan keresve a témát, gyakran azt sem veszitek észre, hogy elkészült egy felvétel, vakut nem használok, a szertartásokat igyekszem egyáltalán nem zavarni. Mindezt alázattal, a násznép felé tisztelettel, az alkalomhoz illő öltözékben teszem, nem dohányzom és nem fogyasztok alkoholt.

Fotózsurnalisztának tartom magam, a közös munka során pedig egy kicsit akár a pszichológusotok is lehetek…

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.